KOMEDIJA
"Žikina dinastija u lijevoj našoj" na hercegovačkoj turneji
"Žikina dinastija u lijevoj našoj“ je urnebesna i zabavna predstava o hrvatskoj političkoj patologiji koja je nastala prema kolumnama Zvonimira Hodaka

Ova politička monokomedija gostuje 15. svibnja u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače s početkom u 20 sati.

O aktualnim i ostalim političkim temama u svojim kolumnama poznati zagrebački odvjetnik Zvonimir Hodak iz tjedna u tjedan na duhovit način progovara u svojoj kolumni "Lijevom našom“. Hodakove kolumne prepune su stvarnih osoba a neke od onih o kojima piše opravdano ih naziva – Žikina dinastija. Njegove tekstove za kazališnu izvedbu je prilagodio i ujedno je izvodi Dražen Stjepandić.

"Žikina dinastija u lijevoj našoj" humorna je monodrama iz suvremenog života u Republici Hrvatskoj. Obično se kaže kako u Hrvatskoj nema humora, ova monodrama to demantira. Predstava traje 60 minuta. Ulaznice  se  mogu kupiti svakim radnim danom na blagajni Kosače od 13 do 20 sati.

Na sceni Kosače u Mostaru predstava je već gostovala u rujnu prošle godine. Poslije Mostara slijede nastupi u Ljubuškom u četvrtak 16. svibnja, u Čapljini u petak 17. svibnja i u Posušju u subotu 18. svibnja, najavljeno je iz HD HS Kosača.

Autor:
Prvi.tv