SVIJET
Zadavila trudnicu u Chicagu, razrezala joj trbuh i izvadila bebu

 

19-GODIŠNJA trudnica, koja je nestala prošlog mjeseca, pronađena je mrtva u jednoj kući u Chicagu, tri tjedna nakon što joj je netko razrezao trbuh i uzeo bebu, javlja CNN.

Marlen Ochoa-Lopez bila je u posljednjem mjesecu trudnoće kada joj je 23. travnja nestao svaki trag. Policija je pronašla njeno tijelo ovoga tjedna i utvrdila da je umrla od posljedica davljenja.

Prikaži sliku na Twitteru

 

"Smatramo da je ubijena i da je dijete nakon njene smrti uklonjeno iz njenog tijela", rekao je Anthony Guglielmi, glasnogovornik policije u Chicagu.

Otišla je po odjeću za bebe

Ochoa-Lopez nestala je nakon što je otišla po odjeću i opremu za bebe kod žene koju je upoznala na Facebooku.

Istražitelji su priveli četiri osobe, ali su odbili daljnje komentare kako se ne bi ugrozila istraga koja je u tijeku.

Poziv u pomoć

Onog dana kada je prijavljen nestanak Ochoe-Lopez, vatrogasna postrojba u Chicagu primila je poziv zbog tek rođenog djeteta koje je bilo u teškom stanju. Poziv je upućen s iste adrese na kojoj je kasnije pronađeno tijelo Ochoe-Lopez.

“Odveli smo dijete u bolnicu, zajedno s osobom koja je tvrdila da je njegova majka“, rekao je Larry Langford, glasnogovornik vatrogasne postaje u Chicagu (CFD).

“Koliko sam upoznat, ipak se nije radilo o djetetovoj majci, to je sve što vam za sada mogu reći“, dodao je novinarima.

Lokalni mediji izvijestili su da je djetetova majka pokojna Ochoa-Lopez. Njezinoj obitelji potvrđeno je kako se radi o njenom djetetu, rekla je pastorica Jacobita Cortes, iz crkve Adalberto Memorial United Methodist Church u Chicagu, koja pomaže obitelji.

Autor:
INDEX.HR