MUP RS Izvor: N1
Uhićen radnik Krunićeve firme zbog sudioništva u njegovu ubojstvu
Pripadnici Uprave za organizirani i teški kriminalitet MUP-a RS jučer su uhitili radnika zaštitarske firme "Sector Security" R. G., zbog sumnje da je sudjelovao u ubojstvu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske rečeno je da je Rodoljub Gajić 22. travnja ove godine oko 22.30 sati u mjestu Glamočani zajedno sa Željkom Kovačevićem, Benedijem Đukanovićem i Emilijom Baldom izvršio kazneno djelo, javlja N1.

U Glamočanima kod Banjaluke u pucnjavi 22. travnja ubijene su tri osobe, a jedna je teško ozljeđena iz vatrenog oružja.

Ubijeni su vlasnik tvrtki "Sector Security" i "Žitoprodukt", "Žitopeka", "Sektor ADS" i "Sektor ZOS" Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratitelja Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratitelj Goran Ilić ranjen.

Policija RS-a podnijela je ranije izvješće protiv triju osoba zbog sumnje da su 22. travnja u mjestu Glamočani u općini Laktaši, izvršile teško ubojstvo Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića te pokušaj teškog ubojstva Gorana Ilića.

Izvješćem su obuhvaćeni Željko Kovačević, koji je ubijen u noći napada, Emilio Balda i Benedi Đukanović, koji je u bijegu.

Autor:
Prvi.tv