HRVATSKA Foto: JVP Nova Gradiška
U stravičnom sudaru poginuo vozač kamiona, u autobusu iz BiH 10 ozlijeđenih
Jedna je osoba poginula u prometnoj nesreći koja se oko 12:35 dogodila u Hrvatskoj na autocesti A3, između čvorova Okučani i Novska

Sudarili su se kamion i autobus, a iz sisačko-moslavačke policije rekli su da je poginuo vozač kamiona. U autobusu je lakše ozlijeđeno desetak putnika.

Kamion je makedonskih registracija, a autobus bh. registracija, dodali su iz policije. Portal Infobijeljina doznaje da je u prometnoj nesreći sudjelovao autobus iz Bijeljine.

Kako je izvijestio HAK, zbog nesreće se vozi jednim kolničkim trakom te je na toj dionici nastala kolona duga četiri kilometra. Očevid je u tijeku, prenosi Index.hr.


Screenshot: Infobijeljina.com

Nesreća se dogodila na dijelu autoceste gdje su u tijeku radovi pa se vozi jednim trakom autoceste. Prema iskazima putnika autobus je bio stao jer se nekoliko stotina metara dalje dogodila druga prometna nesreća, i u trenutku kad su krenuli dalje i sporo se kretali, u njih je udario kamion čiji je vozač istog trena izgubio život, doznaje Večernji.hr.

Prema riječima putnika udarac je bio strašan te je u autobusu nastala panika. Isti putnici kazuju i kako su ozljede suputnika lakše, uglavnom od razbijenog stakla, no službenih informacija o stanju desetak ozlijeđenih putnika koji su prevezeni u novogradišku bolnicu nema.  Po preostale putnike došao je autobus te će uskoro nastaviti put za Frankfurt. 

Autor:
Prvi.tv