TIM MOSTAR 2024
Učenicima predstavljen projekt Mostara kao europske prijestolnice kulture

Članovi Tima Mostar 2024 Adela Lerić i Mirko Božić učenicima srednjih i osnovnih škola Mostara održali su danas u Centru za kulturu prezentaciju projekta Mostar - Europska prijestolnica kulture 2024. godine.

Prezentacija je organizirana u suradnji sa Sajmom srednjih i osnovnih škola Mostara. Ovogodišnji Sajam bit će upravo u duhu EPK-a, odnosno tema istraživanja mješovitih timova učenika srednjih i osnovnih škola bit će "Mostar - Europska prijestolnica kulture 2024. godine".

Sajam se realizira već osmu godinu s osnovnim ciljem promoviranja suradnje i komunikacije te predstavljanja ponude srednjoškolskog obrazovanja u Gradu Mostaru. Organizira se u partnerstvu Grada Mostara, Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNŽ, Vijeća mladih Grada Mostara i Vijeća učenika srednjih škola Grada Mostara u suradnji sa Zavodom za školstvo, Pedagoškim zavodom, srednjim i osnovnim školama, Asocijacijom poduzetnika Hercegovine i GIZ-om - Njemačkim društvom za međunarodnu suradnju, a uz potporu mostarskoga ureda Misije OSCE-a.

Autor:
Prvi.tv