BRAK IZ DJETINJSTVA Eurovision Song Contest
Predstavnica Cipra na ovogodišnjem Eurosongu postala majka u dobi od samo 14 godina!
Tamta Goduadze, koja ove godine predstavlja Cipar na Eurosongu, udala se i rodila kao djevojčica od 14 godina.

Cipar je jedna od zemalja čiju ćemo predstavnicu, 38-godišnju pjevačicu Tamtu gledati u prvoj polufinalnoj večeri ovogodišnjeg Eurosona i čija zanimljiva životna priča plijeni pažnju, a pomalo i šokira.

Tamta je rođena i odgojena u Gruziji gdje je počela pjevati vrlo mlada, već s pet godina. A ono što mnogi ne mogu povjerovati je da je vrlo mlada stupila u brak i rodila svoje prvo dijete.

Naime, sa samo 14 godina upoznala je dvije godine starijeg mladića za kojeg se ubrzo udala i rodila kćer. Brak sklopljen u djetinjstvu potrajao je 6 godina, a Tamta se nakon razvoda uz pjevanje posvetila i odgajanju djeteta.

S 22 godine preselila se u Atenu zajedno s obitelji gdje je s majkom radila kao domaćica u dobrostojećim obiteljima. 2004. godine odlučila se nagovor jedne od obitelji u kojoj je radila prijaviti u tamošnji pjevački talent show. To se pokazalo pravom odlukom jer je svojim vokalnim sposobnostima žiri i publiku ostavila bez daha, kao i činjenicom što je u vrlo kratkom vremenskom roku tečno naučila pričati grčki jezik.

Tamti je nastup na Eurosongu bila jedna od životnih želja koju je prvi put pokušala ispuniti 2007. godine no nije osvojila dovoljan broj glasova na državnom izboru. 

U prvoj polufinalnoj emisiji publici će se predstaviti pjesmom "Replay". 

Autor:
dnevnik.hr