S KRALJEVSKIH DVORA Screenshot
Ovdje je rodila Meghan Markle
Iako je htjela roditi kod kuće u Frogmore Cottage u Windsoru, Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (37), ipak je morala roditi u bolnici.

Porođaj se odvio u bolnici Portland u Londonu, a jučer u 5:26 su Meghan i Harry postali roditelji dječaka čije se ime još ne zna.  Porod princa je bio obavijen velom tajne da čak ni Meghanini roditelji nisu znali da je prevezena u bolnicu. Vojvotkinja je navodno trebala roditi u bolnici  NHS Firmley Park, ali kraljevski par odlučio se za luksuzniju bolnicu.  Foto: YoutTube/Screenshot Cijena poroda u bolnici Portland iznosi oko 55.000 KM, a u istoj bolnici rađale su i druge poznate mame - Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Thompson, Juliette Jools Oliver, supruga Jamiea Olivera. 

Jedna od najluksuznijih bolnica u Velikoj Britaniji ima prostrane apartmane s dnevnim sobama u kojima su hladnjaci puni šampanjca. Trudnice moju izabrati ginekologa kojeg žele imati prisutnog na porođaju, a osoblje je na raspolaganju čitavo vrijeme. Svako dodatno noćenje u bolnici stoji gotovo 3 tisuće KM.  Foto: YoutTube/Screenshot - Neki su kod nas znali potrošiti i do 500.000 funti. Poznate osobe su nam stalni klijenti, a često nas posjećuju i arapske princeze - izjavio je Janene Madden, izvršni direktor bolnice.

- Bogatim klijentima želimo dati ono što žele. Ako žele deset dodatnih soba, mi ćemo im to pružiti. Sve dok su klijenti u mogućnosti platiti uslugu, an nama je da osiguramo sve što žele - dodao je Madden. 

Osim toga, u bolnici je više od 50 članova medicinskog osoblja dostupno rodiljama, a ukoliko majke imaju problema s dojenjem, postoji i mogućnost iznajmljivanja privatnih dojilja. Za fotografije novorođenčadi i roditelja zadužena je posebna kompanija, a u obližnjoj trgovini u samoj bolnici, moguće je napraviti srebrna ili brončani odljev djetetove noge.  Bolnička kuhinja je ona kao u 'The Dorchester' hotelu s pet zvijezdica, a čak 13 ljudi pripremat će bilo koje jelo koje majka poželi. Od foie grasa, jastoga do kamenica i Dom Perignona. Za novorođenčad se brine vrtić na prvom katu, bebe nose elektronsku oznaku koju prati računalni sustav pa se u svakom trenutku zna njihova lokacija, prenosi vecernji.ba.

 

Autor:
Prvi.tv