MOSTAR B- Dance
Novi uspjesi plesnog studija B-Dance
Plesni studio B-Dance proteklog vikenda imao je mnogo razloga za slavlje, naime plesači ovog uspješnog plesnog studija sudjelovali su na natjecanju u modernim plesovima u Crnoj Gori.

Natjecanje se održalo 9.3.2019. u Herceg Novom i okupilo je veliki broj  plesača različitih uzrasta koja su pokazala svoja plesna umijeća.

Plesači plesnog studija B-Dance natjecali su se u kategoriji street show i hip hop te su osvojili 4 prva mjesta i dvije specijalne nagrade za najbolju grupu i koreografiju.

- 1. mjesto grupa Cicibani street show koreografija Afrika

- 1. mjesto formacija D1 street show koreografija Trolls

- 1. mjesto formacija D2 street show koreografija The Mask plus specijalna nagrada za najbolju koreografiju

- 1. mjesto grupa juniori hip hop koreografija 16 shots plus specijalna nagrada za najbolju grupu.

U kategoriji impro freestyle naše članice Aleksandra Saša Milović i Lana Terzić prošle su u finale i bile među TOP 6 najboljih plesača.

Inače, plesni studio B-Dance već trinaestu godinu u nizu predstavlja kulturološko i umjetničko nadahnuće u Hercegovini, te je najtrofejniji plesni klub u street plesovima Grada Mostara i Hercegovine.
 
"Ovim putem želimo se zahvaliti našim plesačima, trenerima, roditeljima i svim ljudima koji podržavaju i prate rad plesnog studija B-Dance ", poručuju iz plesnog studija B-Dance.

Autor:
Prvi.tv