ČUVA DOKAZE
Ništa od razvoda: Karleuša prijeti Dušku videom koji bi ga mogao uništiti!
Naime, Jelena je navodno napustila zajednički stan i otišla u hotel nakon što se posvađala sa suprugom u Turskoj. Tada su se i prestali pratiti na Instagramu. To je trajalo kratko jer se sada ponovno prate na toj društvenoj mreži.

Iako je pjevačica Jelena Karleuša prije par dana objavila kako je sve u redu s njezinim brakom, srpski mediji tvrde suprotno. 

Naime, Jelena je navodno napustila zajednički stan i otišla u hotel nakon što se posvađala sa suprugom u Turskoj. Tada su se i prestali pratiti na Instagramu. To je trajalo kratko jer se sada ponovno prate na toj društvenoj mreži. 

Karleušin prijatelj je otkrio kako je ona četiri dana u Istanbulu bila s tetom i prijateljicom, dok je Tošić bio u Kini. Rekao je kako se čim je došla počela svađati s nogometašem, koji je u bijesu zatražio razvod. Ona je nakon svađe otišla u hotel kako bi se smirila, piše Kurir.

Pjevačica navodno ima izrazito kompromitirajući video Tošića, koji planira objaviti ako on dalje bude inzistirao na razvodu, tvrdi Alo.rs.  Karleušin prijatelj je ispričao kako se radi o snimci i fotografijama koje je ona dobila od poznanika, a Duško je na njima s društvom u vrlo nezgodnoj situaciji. Ipak, nije htio otkriti više detalja.

Autor:
Prvi.tv