GLAZBA
Mostar: Skeptik aka Pero Fullhouse u klubu BLAM (ex Arabica)!

Po prvi put u Mostaru, pod novim aliasom i novim zvukom, u petak 31. svibnja, ekskluzivno s vinila nastupit će Skeptik (aka Pero Fullhouse). Ovom zabavom organizatori žele vratiti zvuk “Arabice” na elektronsku dance scenu Mostara.

Pero Fullhouse je hrvatski DJ, promoter i vlasnik nagrađivanog Moondance festivala i izdavačke kuće Moondance Records.

Karijeru je izgradio devedesetih godina i smatra se jednim od najzaslužnijih DJ-eva i promotera čijom je zaslugom Hrvatska ucrtana na festivalsku i klupsku kartu svijeta.

Nastupao je uz najveća imena na techno sceni i uz underground umjetnike na prostorima Balkana i šire. Ove godine slavi 20. godina od nastupa na najvećem Love Paradeu 1999. na kojem je bilo više od 1.500.000 ljudi kao jedini s ovih prostora.

Pero Fullhouse je prije par godina odlučio napraviti preokret u karijeri i svoj izvorni brend usmjeriti ka soulfull ritmovima od deep housea i deep techna do Detroit techna, te je za svoju drugu, mračniju stranu odlučio kreirati novi alias Skeptik, pod kojim će prvi put nastupiti u Mostaru i donijeti mračniji i eksperimentalni zvuk ekskluzivno s vinila!

Skeptik istražuje mračniju i eksperimentalniju stranu techna kombinirajući broken techno, electro, acid techno sa hinotičkim 4/4 ritmovima.

U relativno kratkom roku pozvan je da glazbu pušta u nekim od najbitnijih svjetskih techno klubova kao što su Tresor (Berlin) i Concrete (Paris), te na Dimensions festival u Puli.

Uz Skeptika imat ćete priliku poslušati umjetnike sa prostora Mostara, koji su se već počeli probijati na lokalnoj sceni.

 

Autor:
Prvi.tv