SRBIJA Foto: Facebook
Milojko (74) o zaručnici Milijani (21): 'Ona mi je više kao majka nego cura'
Milojko Božić i Milijana Bogdanović posljednjih su dana najzanimljiviji ljubavni par u Srbiji. Razlika od 53 godine njima nimalo ne smeta, iako čudi sve oko njih.

O ljubavi Milojka Božića (74) i njegove zaručnice Milijane Bogdanović (21) već danima 'bruji' cijeli Balkan. I dok se većina zgraža nad njihovom vezom ponajprije zbog ogromne razlike u godinama, postoje oni koji smatraju da se radi o iskrenoj i pravoj ljubavi, piše portal 24sata. 

Odmah su dobili i ponudu za sudjelovanje u reality programu 'Parovi', ali o ciframa nisu htjeli razgovarati. Kako prenose srpski mediji, Milijana i njezin 53 godine stariji zaručnik navodno će krenuti raditi na bebi, upravo pred kamerama.

Naime, iako se u medijima šuškalo o tome da će Milijana sama ući u 'Parove', bez svog zaručnika, ona pak tvrdi da to nikako nije istina.


Screenshot: YouTube

Iako još uvijek nisu službeno ušli u reality, Milijana i Milojko svakodnevno pune naslovnice raznim detaljima iz privatnog života. 

"Milijana me sve sluša. Ona mi je kao majka, a ne djevojka. Kupala me, njegovala, držala me da ne padnem. Dva mjeseca sam morao ležati nakon operacije. I prije toga smo bili u vezi, ali sam se baš zaljubio nakon operacije", prisjetio se Milojko, prenose srpski mediji. 

Znali su se godinama, ali ipak je Milijana napravila onaj prvi korak. Kako kaže, Milojko je tvrdoglav i uporan, a da ona nije prva prišla - on jednostavno nikada ne bi. 

"On je jako tvrdoglav i znam da nikada ne bi prvi prišao. Svakodnevno sam išla gdje i on. Kuda je on šetao, šetala sam i ja. Moralo je doći do nečeg između nas. Nisam mogla biti u štiklama jer živimo na selu, ali sam se maksimalno šminkala. Morao je obratiti pažnju", otkrila je Milijana s osmijehom na licu.


Foto: Privatni album

 

Autor:
Prvi.tv