NAGAĐANJA O OPORUCI Foto: AFP/Getty Images
Luke Perry svu imovinu dao djeci, zaručnicu izostavio
Prošloga tjedna Hollywood se oprostio od Lukea Perryja (52), nekoć popularnog Dylana iz serije Beverly Hills. Britanski Daily Mail izvješćuje kako bi Perry oporučno trebao ostaviti sve svojoj djeci, kći Sophie (18) i starijem sinu Jacku (21), kojeg je dobio u prvom braku.

Malo je reći da je javnost ostala iznenađena jer glumac navodno ništa nije ostavio svojoj zaručnici Wendy Madison Bauer (44), terapeutkinji i bivšoj glumici. Na početku veze par je skrivao da su zajedno. Nisu se često pojavljivali skupa, a šutjeli su čak i kad se počelo šuškati o njihovim zarukama. Prvi put kao par su viđeni u travnju 2017. godine na dodjeli GLAAD Media Awards.

Bauer je licencirana bračna savjetnica i obiteljska psihoterapeutkinja u Los Angelesu koja je specijalizirana za rad s ljudima s anksioznošću. Kratko vrijeme je bila i glumica, a pojavljivala se u serijama kao što je Mentalist, Dr. House i Crash. Ona je bila uz Perryja u posljednjim trenucima, prenose strani mediji.

Od posljedica prošlotjednog teškog moždanog udara Luke Perry je preminuo u ponedjeljak u bolnici. Uz njega su bili i bivša supruga Minnie Sharp, njegova majka Ann Bennet, očuh Steve Bennet, brat Tom Perry, sestra Amy Coder i mnogi drugi bliski prijatelji.

Uloga buntovnog Dylana McKayja u tinejdžerskoj seriji ‘Beverly Hills’ proslavila je glumca, a njegove kolege iz glumačkog svijeta još uvijek ne mogu vjerovati u njegov prijevremeni odlazak. Tjedan uoči nagle smrti Lukea Perryja glumačka ekipa Beverly Hillsa objavila je da se ponovno okuplja radi snimanja novih šest nastavaka kultne tinejdžerske serije.

Autor:
Prvi.tv