PODRŠKA MOSTARSKOM PROLJEĆU Foto: HT Eronet
Izaslanstvo Matice hrvatske Mostar u posjetu HT Eronetu
Predsjednica Matice hrvatske Mostar akademkinja Ljerka Ostojić i član Predsjedništva Miro Petrović posjetili su HT Eronet gdje su, o predstojećoj kulturnoj manifestaciji Mostarsko proljeće 2019. - XXI. dani Matice hrvatske Mostar, razgovarali s predsjednikom Uprave Vilimom Primorcem.

Akademkinja Ostojić kazala je kako ovogodišnja manifestacija počinje u utorak, 19. ožujka, otvaranjem velebne izložbe Vlahe Bukovca "Portreti obitelji" u Galeriji Aluminij. Izložba je realizirana zahvaljujući iznimnoj suradnji mostarske Matice, Umjetničke galerije Dubrovnik i Galerije Aluminij.

Tom prigodom zahvalila je HT Eronetu i predsjedniku Primorcu koji su sve ove godine podržavali Mostarsko proljeće, jednu od najvećih i najznačajnijih kulturnih manifestacija Hrvata u BiH.


Foto: HT Eronet

Primorac je kazao da je ponosan upravo na činjenicu da je HT Eronet uz Maticu hrvatsku Mostar i njezinu manifestaciju od samih početaka.

"Kao društveno odgovorno poduzeće HT Eronet je upravo u Mostarskom proljeću prepoznao ogroman potencijal i poruku koju šalje. Kultura je oduvijek bila nešto što smo s radošću podržavali i što ćemo nastojati i dalje činiti, a Matica hrvatska Mostar i ubuduće će imati potporu HT Eroneta. Želim vam mnogo uspjeha i na ovogodišnjim Danima", poručio je Primorac.

Inače, za izniman doprinos i potporu Mostarskom proljeću Predsjedništvo MH Mostar nedavno je na svojoj skupštini dodijelilo Primorcu Veliku povelju zahvalnosti.

 

 

Autor:
Prvi.tv