NOGOMET
HFC Zrinjski u ozbiljnoj financijskoj krizi, traže pomoć!
HFC Zrinjski uputio je priopćenje za javnost o ozbiljnoj financijskoj krizi u kojoj se klub nalazi. Priopćenje prenosimo u cjelosti.

" Dužni smo izvijestiti naše navijače i cjelokupnu sportsku javnost u Mostaru kako se HFC Zrinjski nalazi u ozbiljnoj financijskoj krizi. Pomalo to može zvučati apsurdno, jer na zadnjoj utakmici koju smo igrali osvojili smo prvi trofej u sezoni - Kup BiH. Osvojili smo vrijedan trofej, ali naš klub se nalazi u ozbiljnim financijskim problemima. Zbog nekoliko neisplaćenih plaća naši igrači zadnjih dana ne treniraju, što također u potpunosti razumijemo. 

U prvenstvu BiH našem klubu slijede utakmice polufinala doigravanja s Brotnjom. Nećemo dopustiti da se te utakmice ne odigraju, barem ćemo ih odigrati s igračima iz našeg omladinskog pogona, kako klub ne bi trpio eventualne sankcije. Ipak, samim tim je jasno kako se onda od statusa jednog od favorita za osvajanje prvenstva dovodimo na razinu apsolutnih autsajdera. Na takav scenarij, zbog teške financijske situacije u klubu, želimo pripremiti naše navijače. Nažalost, to je naša realnost. Obećati možemo jedino kako će svi oni koji Zrinjski budu predstavljali na parketu kako će dati svoj maksimum.

Ovim putem još jednom pozivamo sve poslovne subjekte, gradske i županijske strukture da financijski podrže rad našeg kluba, kako bi ipak bili u prilici u Mostar donijeti duplu krunu. Bez hitne intervencije izgledi za tako nešto su nam drastično smanjeni. Svima koji su tijekom sezone podržavali rad klub se i ovim putem zahvaljujemo. " priopćeno je iz HFC Zrinjski.

Autor:
Prvi.tv
TAGOVI