TIM ODLUČIO Foto: Jabuka.tv
Damir Beljo morao odbiti ponudu iz Rusije
Damir Beljo neće se u nedjelju boriti za WBA Gold pojas protiv domaćeg i stvarno odličnog, neporaženog borca Alekseja Egorova

Bombarder s Neretve, pored činjenice da nije potpuno spreman za ovu borbu, htio je ući u ring, ali su njegovi treneri i menadžer odlučili da Beljo ne putuje u Rusiju. Beljin je tim procijenio da je premalo vremena za pripremu tog meča nakon što je duže vrijeme proveo ozlijeđen. 

"Ponuda je odlična, i mi ovo čekamo, ali, nažalost, nije pravi trenutak. Damir je tu na pripremama tek 20 dana, a za ovakav meč mora minimalno dva mjeseca da je ovdje. Spremamo se za meč krajem mjeseca u šest rundi protiv Mađara. Ova prilika je super ispala, ali moramo srce ostaviti sa strane i odlučiti mozgom. Damir želi da se bori, ali ja, trener Šukru i njegov trener iz Mostara Damir Miletić smo odlučili da je ipak bolje da ne prihvatimo ponudu sada. Kao što sam rekao, nije pravi trenutak i nije spreman za 12 rundi, bez obzira što je on spreman u glavi i srcu, odlučili smo da odbijemo ponudu.

Bilo bi nam jako krivo da Damir izgubi radi nespremnosti, a, naravno, i njemu, iako sada toga nije svjestan. Damir će ovdje sada više boraviti i spremati se, jer veliki problem za Damira je Mostar - stalno telefoni, obitelj, prijatelji... Ovdje ima bolje uvjete i najvažnije je što je ovdje fokusiran samo na boks. Ja sam uvjeren da će prilika opet doći i tad ćemo biti spremni i idemo da sve uzmemo!", napisao je na svom profilu na Facebooku Ivan Dijaković, koji zajedno sa bratom Tomislavom vodi UFD Gym u Dusseldorfu.

Beljo će se do tada iz Njemačke spremati za meč koji će se krajem lipnja održati u Kaštel Kambelovcu protiv mađarskog boksača u šest rundi.

"Ništa. Moj tim je odlučio. Možda nekad treba slušati glavu, a ne srce...Hvala vam na ogromnoj podršci i vidimo se na meču u Kaštel Kambelovcu", poručio je Beljo.

Autor:
Prvi.tv
TAGOVI