SVIJET
Curica (3) tri dana čuvala bebu u stanu pokraj mrtvih roditelja
Trogodišnja djevojčica postala je prava junakinja nakon što je tri dana održavala na životu bebu. Nakon tri dana, spasili su ih susjedi koji su posumnjali da nešto nije u redu...

Amerikanac David Koors Parsa (46) ubio je prošlog tjedna suprugu Mihoko(38). Nekoliko minuta kasnije presudio je i sebi. U tom trenutku kod kuće su bila i njihova djeca, trogodišnja curica i dječak od dva mjeseca.

Trogodišnja djevojčica postala je prava junakinja nakon što je tri dana održavala na životu malenog brata. Nakon tri dana, spasili su ih susjedi koji su posumnjali da nešto nije u redu. 

Policiji je ispričala kako roditelji spavaju, ali su ozlijeđeni.

- Naš anđeo se uspio brinuti sam o sebi. Uspjela je i bracu čuvati. Ona je heroj. Prava junakinja - rekla je glanogovornica policije Los AngelesaMaureen Ryan, piše Daily Mail.

Susjeda Olivia Robinson ispričala je kako je njen suprug James prvi ušao u kuću i pronašao dehidriranu djecu.

- Djevojčica je bila u lošem stanju. Zaudarala je na urin. Imala je 'prazan' pogled. Bila je jako, jako tiha - rekao je James koji je uzeo djecu i nahranio ih dok nije stigla policija.

Djed dr. Kooros Parsa kaže kako je njegov sin David imao psihičkih problema te je često bio depresivan. 

- Djecu je posvojio moj nećak, njihov stric. Živjet će u Texasu. Bit će im dobro tamo. Treba misliti na budućnost radi njih - rekao je djed.

U vrtiću koji je curica pohađala, opisali su je kao veselu i zaigranu. Roditelji ostale djece s kojima je malena išla u dječji vrtić prikupili su novčanu pomoć kako bi pomogli obitelji koja je posvojila djecu.

Autor:
24 sata.hr