PRAVA BRANITELJA
Čović posjetio Udrugu dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HR HB Mostar
Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. sc. Dragan Čović posjetio je danas Udrugu dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HR HB Mostar

Na sastanku se razgovaralo o situaciji u kojoj se nalaze hrvatski branitelji i  braniteljske udruge u Mostaru i BiH, mogućnostima poboljšanja prava svih branitelja te o nastavku suradnje.

Svi oni problemi s kojima se branitelji susreću i koji su obilježili proteklo razdoblje osjećaju se i danas, kazano je na sastanku, ali briga za branitelje ostaje prioritet ove udruge. Također, razgovarano je i o budućim planovima i pozitivnim aktivnostima koje je udruga zacrtala.

Uz pohvalu za realizirane, ali planirane aktivnosti, te komunikaciju koja je uspostavljena, predsjednik Čović iskazao je svoju opredjeljenost za nastavak suradnje kao i institucionalno rješavanje i poboljšavanje prava branitelja, posebice kroz odbore za branitelje Hrvatskog narodnog sabora i HDZ-a BiH.

Vodstvo udruge danas je uručilo predsjedniku Čoviću zahvalnicu za potporu koju pruža braniteljima i braniteljskoj populaciji.

Autor:
Prvi.tv