IRSKI BORAC foto: Maxim
Conor McGregor šokirao odlukom: Odlazim!
Lani je Irac osuđen na pet dana društveno korisnog rada, te je morao na psiho-terapiju zbog problema s kontrolom bijesa.

Irski MMA borac 30-godišnji Conor McGregor oprostio se od slobodne borbe.   'Danas sam odlučio oprostiti se od MMA. Svim bivšim kolegama želim sreću u natjecanjima, a ja se priključujem bivšim partnerima koji su već u mirovini. Pina Colade od mene, dečki - napisao je McGregor na svom Twitteru.  Još pamtimo njegovu posljednju borbu u UFC-u proti Habiba Nurmagomedova u listopadu 2018. koja je završila pobjedom Dagestanca, javlja Vecernji.ba.


Foto: MMA Fighting

Još dugo nakon borbe i incidenta vukli su se repovi, a McGregor je suspendiran na šest mjeseci.   Irac je prije desetak dana uhićen u Miamiju zbog napada na obožavatelja koji ga je pokušao fotografirati. Conor je svom fanu uzeo mobitel i razbio ga. Iz pritvora je pušten nakon što je plaćena jamčevina. 

Lani je Irac osuđen na pet dana društveno korisnog rada, te je morao na psiho-terapiju zbog problema s kontrolom bijesa. McGregor i njegovi prijatelji Uoči UFC priredbe u New Yorku razbili su autobus u kojem su se borci. 

 

 

Autor:
Prvi.tv