Vidite prvi

tajni agent 007

Daniel Craig ponovo u ulozi Jamesa Bonda u filmu Dannyja Boyla

Autor:Prvi.tv
Objava:25.5.2018. 14:15
Daniel Craig ponovo u ulozi Jamesa Bonda u filmu Dannyja Boyla
Učitavanje medija preglednika ...

Daniel Craig se vraća ulozi Jamesa Bonda, potvrdili su producenti špijunske franšize, u filmu koji će režirati Danny Boyle i koji će biti prikazan u kinima u 2019.

Producenti serijala o Bondu Michael G. Wilson i Barbara Broccoli iz EON produkcije objavili su da će produkcija 26.službenog trilera o Jamesu Bondu započeti u prosincu u londonskom Pinewood studiju.

Craig će reprizirati svoju ulogu agenta 007 a dobitnik Oscara Boyle ("Trainspotting," ″Slumdog Millionaire") režirat će film po scenariju svog čestog saradnika Johna Hodgea.

Potvrda Craigovog petog filma u ulozi Bonda uslijedila je nakon spekulacija da će 50-godišnji glumac predati svoju dozvolu za ubijanje. On je izjavio u 2015. "da bih radije slomio svoje šake" nego se vratio ulozi - ali je kasnije odstupio od takvih izjava koje je dao tek nakon što je završio sa snimanjem svog četvrtog filma iz serijala o Bondu, "Spectre."

Boyle je svojevremeno bio režiser Craigu u ulozi Bonda, u segmentu ceremonije otvaranja Olimpijade u Londonu u 2012. s temom iz popularne franšize.

Po tradiciji, film o Jamesu Bondu bit će premijerno prikazan nešto ranije u Velikoj Britaniji, 25. listopada 2019., a nakon toga u Sjedinjenim Državama 8. studenog iste godine, prenosi Associated Press.

Komentari
Broj komentara:0