Vidite prvi

trening

Čilić trenirao s djecom favela Rio de Janeira

Autor:Prvi.tv
Objava:23.2.2018. 19:43
Čilić trenirao s djecom favela Rio de Janeira
Učitavanje medija preglednika ...
FOTO

Nakon što se plasirao u finale Australian Opena te napredovao do četvrtfinala s hrvatskom Davis Cup reprezentacijom, hrvatski tenisač Marin Čilić stigao je u Rio de Janeiro kako bi prvi put nastupio na Rio Openu.

Marin Čilić tijekom svog boravka u Rio de Janeiru posjetio je djecu okupljenu u Institutu Futuro Bom, što je socijalni projekt koji kroz sportske i obrazovne projekte pomaže djeci iz gradskih favela. Misija Futuro Boma jest da djeca kroz sport postanu najbolja verzija sebe.

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Brazilu od samih početaka podupire projekte Instituta Futuro Bom te je stoga uputilo poziv Marinu Čiliću da posjeti djecu koja potječu iz favela Rio de Janeira.

"Moje iskustvo pokazalo mi je da uz odgovarajuće ohrabrenje, predani rad i snažnu vjeru u sebe svako dijete može ostvariti svoj maksimum. Nadam se kako će moj posjet ohrabriti djecu da nikada ne prestanu vjerovati da snovi postaju stvarnost ako dovoljno marljivo radiš na njihovom ostvarenju", poručio je Marin Čilić u službenom priopćenju Veleposlanstva Republike Hrvatske u Braziliji.

Spomenuti projekt prema svojoj je prirodi usko povezan s vizijom Zaklade Marina Čilića koja glasi: "Svijet u kojem sva djeca imaju jednake mogućnosti za ostvarivanje svog punog potencijala!"

Komentari
Broj komentara:0