Vidite prvi

IZBJEGNITE VIŠESATNA ČEKANJA

MUP RH objavio savjete za putnike: Evo kako možete izbjeći gužve na granici

Autor:Prvi.tv
Objava:21.4.2017. 17:35
MUP RH objavio savjete za putnike: Evo kako možete izbjeći gužve na granici
Učitavanje medija preglednika ...

S obzirom na velike gužve i kolone na granici Hrvatske i Slovenije, MUP je odlučio savjetovati turiste kako da izbjegnu zastoje.

Budući da se nakon uskrsnih blagdana velik broj ljudi vraća prema državama Europske unije, za očekivati je kako će tijekom predstojećeg vikenda doći do povećanja gužvi i čekanja na prelazak granice, ponajprije na izlasku iz Republike Hrvatske prema Republici Sloveniji (GP Bregana).

Preporuča se putnicima, državljanima zemalja EU, EEG i Švicarske Konfederacije da koriste druge granične i pogranične prijelaze prema popisu na poveznici.

Važno je napomenuti da, ako su u jednom vozilu državljani EU zemalja i trećih zemalja, državnoj graničnoj kontroli mogu pristupiti isključivo na graničnim prijelazima Macelj, Bregana, Rupa, Plovanija, Kaštel, Požane, Pasjak, Jurovski Brod i Dubrava Križovljanska.

Kako bi izbjegli gužve i zastoje, pozivaju se svi putnici na praćenje informacija o stanju prometa na graničnim prijelazima koje redovito objavljuje HAK na svojim internetskim stranicama, priopćeno je iz MUP-a RH, prenosi Index.hr.

Komentari
Broj komentara:0