Vidite prvi

BIVŠI MINISTAR U SDP-OVOJ VLADI

Lalovac: Nisam nasilnik i to ću dokazati na sudu

Autor:Prvi.tv
Objava:12.1.2017. 10:36
Lalovac: Nisam nasilnik i to ću dokazati na sudu
Učitavanje medija preglednika ...

Saborski zastupnik i bivši SDP-ov ministar Boris Lalovac u jednoj televizijskoj emisiji teško je optužen za fizičko maltretiranje bivše supruge, s kojom se razišao prošle godine; u izjavi za tportal tvrdi da ništa od toga nije istina te da će je dokazati sudskim putem.

'Nisam obiteljski nasilnik i stojim na raspolaganju svim institucijama, no zbog zaštite obitelji molim da mediji u ovom slučaju budu odgovorni', kazao je Lalovac za Tportal.

Iz SDP-a su tijekom četvrtka bili najavili konferenciju za novinare u Splitu na kojoj se bivši ministar trebao javno izjasniti o optužbama, no na savjet odvjetnika i zbog zaštite maloljetnog djeteta ona je otkazana i odlučeno je da će se Lalovac očitovati priopćenjem.

Neki mediji su svejedno objavili da se on 'do daljnjega povlači iz bilo kakvog javnog djelovanja', ali Boris Lalovac tvrdi da je pogrešno shvaćen.

'Ne povlačim se iz javnog djelovanja ili politike, nego samo iz bilo kakvog javnog komuniciranja o ovom slučaju. Optužbe su potpuno neutemeljene i to ću dokazati sudskim putem. U ovom trenutku prioritet mi je zaštititi obitelj', kaže Lalovac.

Komentari
Broj komentara:0