Vidite prvi

KREATIVNA MAMA

Ići Mići - šarene rukotvorine za vaše najmlađe

Autor:Prvi.tv
Objava:11.10.2018. 13:15
Ići Mići - šarene rukotvorine za vaše najmlađe
Učitavanje medija preglednika ...

Mama osmogodišnjih blizanaca, profesorica hrvatskog jezika i književnosti, Olivera Toić, oduvijek je bila velika zaljubljenica u kreativni i ručni rad, razne tehnike od veza, slikanja, keramike,makremea do šivanja.


- Šivajući igračkice i cipelice u iščekivanju svojih blizanaca prije 9 godina, došla sam na ideju da svoje proizvode prikažem na društvenim mrežama. Prva u Hrvatskoj sam izrađivala platnena slova koja su sada postala jako popularna i među prvima sam radila platnene lutkice po kojima sam možda i najprepoznatljivija,  govori Olivera.

Rodila se ideja o pokretanju Ići Mići rukotvorina, a veliki interes ljudi potaknuo je Oliveru da hobi pretvori u posao. Pa tako danas Ići Mići nudi krpene lutkice, jastučiće i platnena slova za ukras dječje sobice. Za izradu jednog proizvoda, Olivera izdvoji dva dana, a ono čemu posebno posvećuje pažnju je tkanina.

- Ići Mići puno pažnje polaže u izbor tkanina, tako da su u svakom trenutku kupcima na raspolaganju doslovno deseci različitih dezena, nikada u dosadnim, muklim bojama, nego uvijek dječje, šareno i veselo.... Mislim da je kroz moje proizvode vidljiva i moja ljubav prema retro dizajnu i izboru boja.
Puno vremena ulažem u stalni dizajn novih proizvoda, rast i razvoj, fotografije, rekvizite i kvalitetu proizvoda. Jako mi je bitna i kvalitetna komunikacija s kupcima i apsolutno poštovanje roka izrade., nastavlja Olivera

Slaganjem tkanina na stol, igranjem bojama i teksturama, svakodnevno pronalazi inspiraciju, a pozitivnih reakcija na rad ne manjka.

- Pozitivne reakcije su kao i svakom kreativcu vjetar u leđa te određena satisfakcija i naknada za sve sate uložene u posao.
Po prirodi sam vesela i pozitivna osoba i nadam se da se to prenosi i na komunikaciju s mojim kupcima, koje nikada ne uzimam zdravo za gotovo i uvijek sam zahvalna da su baš mene odabrali da na trenutak postanem djelićem njihovog svijeta i svijeta njihovih klinaca.

I za kraj, pitali smo Oliveru o planovima za budućnost Ići rukotvorina.

- Moje želje uvijek ostaju na strani želja za usavršavanjem određenih tehnika, učenja novih,  stalnog usavršavanju proizvoda, izmjeni krojeva. poboljšavanjem izgleda web stranice, popratnih materijala....pretpostavljam da sam u tom smislu nepopravljivi perfekcionist.
Imam i puno ideja za razvoj novih proizvoda, ali na žalost premalo sati u danu :).
Želja mi je nekada u budućnosti i raditi kreativne radionice s klincima, na način na koji već radim sa svojim klincima koji su već prilično vješti dizajneri vlastitih proizvoda.


 

Komentari
Broj komentara:0