Vidite prvi

ZOO ZAGREB

Djevojka pokušala zajahati ružičastog flaminga

Autor:Prvi.tv
Objava:15.8.2017. 11:10
Djevojka pokušala zajahati ružičastog flaminga
Učitavanje medija preglednika ...

Čuvari ZOO vrta jedva su spasili nesretnog flaminga kojeg je djevojka jednom rukom praktički gušila dok iz druge nije puštala koktel. 

U zagrebačkom ZOO vrtu jutros se odvijala drama u kojoj je 33 godišnja djevojka iz zagrebačke Dubrave pokušavala zajahati ružičastog flaminga dok ju je njena prijateljica pokušavala fotografirati za Facebook. Čuvari tvrde kako su oko 10 sati čuli zapomaganje jadne životinje te čim su stigli do kaveza vidjeli su stravični prizor kojeg još uvijek ne mogu izbaciti iz glave.

"Čuo sam zapomaganje i komešanje iz kaveza u kojem su plamenci (hrvatski naziv za flaminga). Kada sam došao, u prvi tren nisam mogao vjerovati što vidim očima - kokoš davi plamenca. Prvo sam mislio da je jedna kokoš pobjegla iz odjela za domaće životinje, ali onda sam vidio drugu kokoš kako je pokušava fotografirati pritom vičući "Uuu Zrće, Zrće!". Uostalom, koja kokoš nosi lažne Gucci naočale? Kokoš se pokušavala jednom rukom popeti na plamenca dok je u drugoj držala koktel. Jedva smo istrgli jadnu životinju iz zahvata gušenjem te nemani.

Životinja je dobro i oporavlja se, a djevojka je u policijskoj stanici s prijateljicom", ispričao nam je čuvar ZOO vrta, još uvijek susprežući suze, prenosi news-bar.hr.  

Komentari
Broj komentara:0