Vidite prvi

profesor društvenog predmeta

Užas kod Zagreba: Profesor bludničio nad učenicom (16)?

Autor:Prvi.tv
Objava:20.3.2017. 20:28
Užas kod Zagreba: Profesor bludničio nad učenicom (16)?
Učitavanje medija preglednika ...

Profesora društvenog predmeta u gimnaziji u gradu nedaleko od Zagreba pritvorili su zbog sumnje da je bludničio nad svojom 16-godišnjom učenicom.

Kako ne bi mogao utjecati na svjedoke ili eventualno ponoviti kazneno djelo, sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu poslao ga je na mjesec dana u istražni zatvor Remetinec. Kako neslužbeno doznaju 24sata.hr, učenici kojima je osumnjičeni profesor (61) razrednik spremaju se za odlazak na izlet u zabavni park Gardaland u Italiju.

Djevojku koja je zadužena za prikupljanje novca od učenika za izlet prošlog je tjedna u ponedjeljak profesor pozvao u svoju vikendicu kako bi se, navodno, dogovorili o nekim detaljima vezanim za planirano razredno putovanje.

U jednom trenutku profesor se, navodno, pripio uz djevojku i trljao se. Učenica ga je prijavila policiji, koja ga je nakon kriminalističkog istraživanja prijavila nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo bludnih radnji. Osumnjičeni profesor je na ispitivanju u tužiteljstvu poricao da je bludničio nad učenicom.

Ako se nakon provedene istrage protiv njega podigne optužnica te ako ga sud nakon eventualnog sudskog postupka proglasi krivim i osudi, za to nedjelo, prema Kaznenom zakonu, prijeti mu do godinu dana zatvora. 

Komentari
Broj komentara:0