Vidite prvi

TIPIČNI KVARTOVSKI MOMAK

Tko je bio nesretni mladić koji se ugušio vrećicom marihuane?

Autor:Prvi.tv
Objava:17.7.2017. 17:17
Tko je bio nesretni mladić koji se ugušio vrećicom marihuane?
Učitavanje medija preglednika ...

Tonko Vilibić preminuo je sinoć, ugušivši se vrećicom marihuane.

Tonko je živio u Ulici Marina Getaldića u splitskom kvartu Split 3. Cijeli život je tu živio. Obitelj mu je, kažu nam njegovi prijatelji, iz Kreševog polja. Tu na Splitu 3, Tonko je proveo praktički cijeli život s obitelji. Nije imao nikakvih problema za vrijeme školovanja. Od osnovne škole do srednje, bio je poznat u kvartu kao miran momak koji se nikad nije potukao.

Nema budućnosti tu

Nakon srednje pomorske škole, Tonko je pokušao naći posao. Nije se mogao zaposliti. Dok se prijavljivao na oglase, često je radio s obitelji u vrtu. Osim toga, zarađivao je obavljajući sitne automehaničarske poslove. Nakon nekoliko godina pokušavanja kakve-takve zarade, shvatio je da nema budućnosti tu.

Upisao je dodatno osposobljavanje kako bi se zaposlio na brodu. Uspio je u tome. Ukrcao se na brod prije nešto više od godinu dana. Tonko je pokušavao položiti kadeturu.

"U faci ka trinaestogodišnjak"

Tonko je na glasu u svojoj ulici kao izrazito uljudan mladić. "Ona vrsta momka šta vam ga je uvik drago vidit, osta je u faci ka trinaestogodišnjak", kažu nam.

Istina, imao je prekršajnu prijavu zbog pušenja marihuane. Međutim, nikad nije to bilo ništa ozbiljno, pričaju nam njegovi prijatelji.

"Mulačka, kvartovska posla. Nikad nije dilao niti se vukao okolo sa sumnjivim ljudima. Tipični kvartovski momak. On ne bi muvu zgazio. Njegova narav se apsolutno kosi s načinom na koji je umro,sigurno se nije otimao policiji", rekao je Tonkov prijatelj za Index.

Komentari
Broj komentara:0