Vidite prvi

new york

Stotine se oprostile od četiri sestre: Zajedno će ih kremirati

Autor:Prvi.tv
Objava:13.10.2018. 13:09
Stotine se oprostile od četiri sestre: Zajedno će ih kremirati
Učitavanje medija preglednika ...

Sestre Amy, Abby, Mary i Allison poginule su u nedjelju u nesreći tijekom vožnje u liumzini povodom Amynog 30. rođendana. S njima su bili i njihovi muževi i bliski prijatelji. Nitko nije preživio.

Stotine ozalošćenih, članovi obitelji, rodbina i prijatelji sestara koje su protekle nedjelje poginule u sudaru limuzine okupili su se u petak na komemoraciji u Amsterdamu u državi New York. Kolona ljudi koji su željeli izraziti svoju sućut i upisati se u knjigu žalosti protezala se kroz čak dvije ulice.

Podsjetimo, sestre Amy Steenburg, Abby Jackson, Mary Dyson and Allison King s muževima i devet prijatelja vozile su se u limuzini na proslavu 30. rođendana najmlađe Amy kad je njihov vozač izgubio kontrolu nad vozilom, udario u parkirani automobil te završio na travnatoj površini. U strašnoj nesreći, najtežoj u SAD-u od pada zrakoplova 2009., poginulo je ukupno 20 ljudi.

Na komemoraciji su bili i shrvani roditelji sestara Tom i Linda King. Sestre će zajedno biti kremirane, dok će njihovi muževi, koji su u nesreći također poginuli biti pokopani odvojeno. Sprovod je najavljen za subotu u 13 sati po lokalnom vremenu.

- Slavile su Amyin rođendan koji je za nju organizirao njezin suprug. Vjenčali su se u lipnju... Najmom limuzine napravili su odgovornu stvar kako nitko od njih ne bi trebao voziti. Imali su cijele živote pred sobom - kazala je za NBC teta poginulih sestara, od kojih su dvije bile majke.

 - 24sata.hr

Komentari
Broj komentara:0