Vidite prvi

IZA SEBE OSTAVIO ŽENU I DJECU

Srce mu otkazalo tijekom odnosa s ljubavnicom

Autor:Prvi.tv
Objava:5.1.2018. 12:05
Srce mu otkazalo tijekom odnosa s ljubavnicom
Učitavanje medija preglednika ...

Žitelj Prnjavora pedesetpetogodišnji R. S. preminuo je u svom automobilu na lokalnom putu uz rijeku Ukrinu nadomak ovog grada od posljedica srčanog udara u trenutku dok je bio u zagrljaju sa dvije godine mlađom ljubavnicom D. L., koja je i prijavila ovaj šokantni slučaj, pišu Novosti.rs.

Iza nesretnog muškarca ostali su supruga i djeca, a žena koja je s njim bila u automobilu je udovica. Ona je doživjela šok i pokušala je pomoći muškarcu.

"Jadna žena nije točno znala iz kog razloga je njen ljubavnik jauknuo, ali je postala svjesna nesreće kad je on ostao nepokretan, ne dajući znake života", kaže izvor upućen u slučaj. Mještanin Bojan N. kaže, za "Novosti", da mu je, oko 18 sati, na vrata kuće zalupala usplahirena i uplakana žena, uz riječi da strahuje da joj je suprug preminuo u automobilu.

"Nešto prije policije, na moj poziv, stigli su zaposleni iz prnjavorske bolnice, koji su konstatirali smrt, potpuno golog muškarca na prednjim sjedištima automobila. Žena nam je tada priznala da je pokojnik zapravo njen ljubavnik, i zamolila je da ne priopćavamo njen identitet, jer 'ima opasnu ženu'", ističe sugovornik.

Mrtvozornik je konstatirao da je muškarac, koji se svojevremeno aktivno bavio i politikom, preminuo od srčanog udara. Nije utvrđeno da li je preminuli koristio neka stimulativna sredstva, ali je poznato da je odranije imao srčanih tegoba. U ovom kraju nije prvi put da muškarci ljubavnici tijekom seksa dožive srčani udar.

U nedavnom slučaju u Derventi, ljubavnica nije bila tako korektna, već je odmah napustila automobil, a golog ljubavnika su baš na pazarni dan, na ovdašnjoj tržnici, ujutro zatekli mnogobrojni kupci i trgovci. Naročito korektna je bila jedna Modričanka koja je odmah pozvala hitnu pomoć i policiju, a uz prešutnu suglasnost svog supruga, sudjelovala je i u organizaciji sahrane ljubavnika. Izjavila je da je ljubavnik pred njom popio viagru, ali nije znala, kako se kasnije ispostavilo, da je jednu već bio popio prije njenog dolaska. To je bilo kobno - saznaju "Novosti" iz izvora dobro upućenih u ove slučajeve.

Komentari
Broj komentara:0