Vidite prvi

PRIJE 8 GOD. RASPAO MU SE ŽIVOT

Splićanin koji je počinio samoubojstvo bio je ogorčen na hrvatsko pravosuđe

Autor:Prvi.tv
Objava:11.10.2017. 9:50
Splićanin koji je počinio samoubojstvo bio je ogorčen na hrvatsko pravosuđe
Učitavanje medija preglednika ...

Muškarac koji je u utorak navečer na plaži Kaštelet prijetio da će izvršiti samoubojstvo aktiviranjem bombe, smrtno je stradao u eksploziji koja je odjeknula u 19.40 sati, potvrdila je splitska policija.

Tako je završila tužna priča čovjeka, koji je, kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, bio ogorčen i ljut na hrvatsko pravosuđe.

A zbog čega je to bilo tako?

Njegova, tada maloljetna kći 2009. godine je spolno zlostavljana i T. K. je policiji prijavio silovanje, za koje je teretio jednoga svoga bliskog obiteljskog prijatelja.

Prijavu je podnio na ŽDO i kada je doznao da kaznene prijave za silovanje neće biti, jer navodno nije dokazana upotreba sile nad djevojčicom T. K. je "poludio" i otišao s mačetom na prijateljeva kućna vrata kojeg je sumnjičio za to (ne)djelo, o čemu je Slobodna Dalmacija tada i pisala. (Članak)

Zbog cijele mučne situacije oko ovog slučaja, T. K.-u se raspala obitelj i očigledno čovjek se nije mogao nositi s tom činjenicom pa je bio izrazito ljut i bijesan na pravosudni sustav, smatrajući da nije učinio ništa kako bi procesuirao i pravedno kaznio osobu za koju je on smatrao da je učinila zlo njegovom djetetu.

Komentari
Broj komentara:0