Vidite prvi

SMIRENO JE SVE PROMATRAO

Sin zapalio kuću i roditelje u Zagrebu

Autor:Prvi.tv
Objava:10.10.2018. 13:55
Sin zapalio kuću i roditelje u Zagrebu
Učitavanje medija preglednika ...

U srijedu oko 2.40 buknuo je požar na kući na adresi IV Kozari put 169 u Zagrebu, javila je zagrebačka policija.

U požaru je poginula jedna osoba, a još jedna je ozlijeđena. Nakon očevida trebalo bi biti poznato više informacija o okolnostima požara.

Po dolasku na mjesto intervencije, vatrogasci su prvo iz unutrašnjosti uspjeli izvući jednu osobu, a nedugo potom i drugu. Treći, pak, stanar kuće, zatečen je, kako doznajeJutarnji list, u neposrednoj blizini te je relativno smireno promatrao akciju gašenja požara iz kojeg su izvučeni njegovi roditelji, od kojih je majka ubrzo preminula zbog pretjeranog udisanja dima.

Susjedi su zaprepašteni noćašnjom akcijom u ulici.

"Obitelj je krpala kraj s krajem. Što je prethodilo požaru, ne znamo. Nije bilo baš toliko hladno da bi se cijelu noć grijalo. Osobno nisam čuo da iz kuće dopire buka, već samo kad je počelo pucketati i dimiti se pa je netko od susjeda povikao da je požar i da su zvani vatrogasci koji su jako brzo došli. Odmah su krenuli sa spašavanjem. Gospođi Zorki nažalost nije bilo spasa koliko sam mogao načuti. Inače, njihov sin je već prije prijetio roditeljima da će zapaliti kuću. Želim vjerovati da su te prijetnje zbog neslaganja bile u afektu svaki puta i da je ovo bio nesretan slučaj", ispričala je potreseno za Jutarnji list jedna od susjeda.

Drugi susjed, pak, dodaje kako je suprug preminule žene nedavno otpušten iz bolnice pa ne dvoji da je kućna skrb za njihova sina bila pretežak teret radi kojeg je "puknuo po šavovima".

 

Komentari
Broj komentara:0