Vidite prvi

MUP SRBIJE OBJAVIO

Rekordna zaplijena droge: U Srbiji zaplijenjena tona skunka

Autor:Prvi.tv
Objava:20.3.2017. 21:11
Rekordna zaplijena droge: U Srbiji zaplijenjena tona skunka
Učitavanje medija preglednika ...

Ministar unutarnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da su pripadnici policije prethodne noći zaplijenili više od tone droge "skunk" u regiji Novi Sad – Bačka Palanka, čija se vrijednost procjenjuje na oko četiri milijuna eura.

Šest osoba je uhićeno zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršile kazneno djelo udruživanje radi vršenja kaznenih djela i neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, precizirano je u priopćenju MUP-a.

Inače, riječ je o rekordnoj zaplijeni u jednoj akciji, ne samo u Srbiji već i u regiji. - Ozbiljnim i napornim radom pripadnika Uprave kriminalističke policije, narkotici su zaplijenjeni u regiji između Novog Sada i Bačke Palanke, gdje je i uhićena kriminalna grupa koja je prevozila tu drogu - rekao je ministar Stefanović.

Ministar je precizirao da je više od 1.000 kilograma droge pronađeno u šupljinama i hangarima vozila i istaknuo da je ovo jedna od najvećih zaplijena svih vremana i najveća pojedinačna zaplijena narkotika u regiji.

Droga je, inače, pronađena prilikom pretresa cisterne, koja se nalazila u skladišnom prostoru u mjestu Obrovac nedaleko od Bačke Palanke, u posebno izrađenim bunkerima, gdje je radi daljnjeg transporta trebala biti prebačena u drugo teretno motorno vozilo. 

Komentari
Broj komentara:0