Vidite prvi

STRAŠAN ČIN

Prijedlog za određivanje pritvara ocu koji je osumnjičen za ubojstvo bebe

Autor:Prvi.tv
Objava:14.9.2018. 15:29
Prijedlog za određivanje pritvara ocu koji je osumnjičen za ubojstvo bebe
Učitavanje medija preglednika ...

Županijsko tužiteljstvo HNŽ podnijelo je prijedlog za određivanje pritvora Županijskom sudu u Mostaru, prema osumnjičenom M.Š. rođenom 1962. godine, iz Gruda, trenutno nastanjenom u selu Dragićina, zbog kaznenog djela „Ubojstvo".

M.Š. se sumnjiči da je dana 06.09.2018. godine u poslijepodnevnim satima po prethodnom dogovoru sa suprugom da liše života svoje tek rođeno muško dijete, a neposredno nakon što su ga izveli iz Kliničke bolnice u Mostaru, zaustavio vozilo u mjestu Kobilovača u blizini Mostara, te bacio korpu u kojoj se nalazilo novoređenče u provaliju pored puta.

Usljed ozljeda nanesenih ovim činom kod novorođenčeta je nastupila smrt.

Istragom Županijskog tužiteljstva HNŽ i MUP-a HNŽ Mostar utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je počinjeno kazneno djelo „Ubojstvo", te je prijedlog za određivanje pritvora osumnjičenom M.Š. proslijeđen Županijskom sudu u Mostaru na odlučivanje.

Županijsko tužiteljstvo HNŽ Mostar u suradnji sa MUP-om HNŽ Mostar nastavlja sa poduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je počinjeno ovo kazneno djelo, priopćeno je iz Županijskog tužiteljstva Mostar

 

Komentari
Broj komentara:0