Vidite prvi

NESREĆA POZNATOG PJEVAČA

Policija ne otkriva detalje nesreće u kojoj je Cetinski pregazio 62-godišnjaka

Autor:Prvi.tv
Objava:6.11.2017. 20:46
Policija ne otkriva detalje nesreće u kojoj je Cetinski pregazio 62-godišnjaka
Učitavanje medija preglednika ...

Pulsko općinsko državno odvjetništvo, kao ni policija u ponedjeljak nisu željeli davati nikakve informacije o prometnoj nesreći u kojoj je poznati hrvatski glazbenik Toni Cetinski pregazio 62-godišnjaka pa ni dalje nije poznato je li muškarac u trenutku nailaska vozila već ležao na cesti li ga je Cetinski srušio.

Općinski državni odvjetnik Vlatko Ivandić u ponedjeljak je u odgovoru na upit o rezultatima obdukcije 62. godišnjaka koji je u petak smrtno stradao u prometnoj nesreći u Pustoj ulici u Rovinju, a u kojoj je sudjelovao poznati glazbenik, naveo da je "sukladno Zakonu o kaznenom postupku i Zakonu o državnom odvjetništvu postupanje tijekom izvida tajno te da se predmet u fazi izvida smatra tajnim".

Okolnosti nesreće time još nisu rasvijetljene nakon što je i policija u svom priopćenju za javnost navela kako se nesreća dogodila kada je 48-godišnjak upravljajući osobnim automobilom "mercedes" kolnikom Puste ulice dolaskom u oštar nepregledan zavoj automobilom pregazio 62-godišnjeg muškarca. 

Glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović u ponedjeljak nije htjela davati nikakve informacije o rezultatima obdukcije stradalog muškarca uputivši novinare na općinsko državno odvjetništvo koje je nadležno u fazi izvida. 

Komentari
Broj komentara:0