Vidite prvi

CIVILNA ZAŠTITA HNŽ-A

Na području Mostara gorjela obiteljska kuća i automobil

Autor:Prvi.tv
Objava:12.1.2017. 10:32
Na području Mostara gorjela obiteljska kuća i automobil
Učitavanje medija preglednika ...

U Mostaru je u noći sa srijede na četvrtak izbio požar na obiteljskoj kući u Cernici, dok je u Ulici maršala Tita gorio automobil.

Vatrogasci su na intervenciju u Husrefovića ulici, u naselju Cernica, na intervenciju izišli u 1 sat i 40 minuta iza ponoći, te su nakon dva sata ugasili požar na obiteljskoj kući.

Oko 3 sata iza ponoći prijavljen je požar na automobilu u Ulici maršala Tita koji je ugašen u 3 sata i 50 minuta, priopćeno je iz Operativnog centra Civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije.

Pored spomenuta dva požara, vatrogasci u HNŽ-u u protekla 24 sati intervenirali su još 23 puta, a uglavnom se radilo o manjim požarima u kojima je gorjela trava i nisko raslinje.

U srijedu je nastavljena potraga za nestalom ženskom osobom Feridom Dizdar (rođena 1945. godine) iz Počitelja, koja je u poslijepodnevnim satima okončana bez uspjeha te će se nastaviti danas.

Ferida Dizdar u ponedjeljak navečer rekla je suprugu da će izvršiti samoubojstvo te se udaljila iz kuće.

Policija je uz obalu rijeke Neretve pronašla papuče i maramu, a potraga za nestalom osobom čamcem na Neretvi i obalom od Počitelja do Gabele nije dala rezultate.

Komentari
Broj komentara:0