Vidite prvi

FLORIDA

Muškarac pucao na joga-studio: ubio dvije žene pa sebe

Autor:Prvi.tv
Objava:3.11.2018. 19:58
Muškarac pucao na joga-studio: ubio dvije žene pa sebe
Učitavanje medija preglednika ...

Dvije žene su ubijene, a još četvero je ranjeno u pucnjavi koja se dogodila ovoga petka u studiju u Tallahasseeu u Floridi, javlja CNN. 

Jedna od ubijenih žena identificirana je kao 61-godišnja Nancy Van Vessem, specijalistica interne medicine koja je bila članica fakulteta na Floridi State University of Medicine u Tallahasseeu, a druga je žrtva 21-godišnja studentica floridskog sveučilišta. Obje su umrle u bolnici od posljedica ranjavanja, navodi Reuters.

Policija pretpostavlja da je 40-godišnji Scott Paul Beirle iz Deltona u Floridi, koji je također preminuo, pucao na studio za jogu. Pretpostavljaju kako je Beirle podlegao od ozljeda koje je sam sebi nanio pucanjem iz pištolja.

Šef tamošnje policije Michael DeLeo izjavio je kako je policija stigla na mjesto događaja otprilike tri minute nakon što su dobili poziv. Kada su stigli, dežurni policajci zatekli su ranjene osobe koje su potom prevezene u bolnicu. Preživjeli se nalaze u kritičnom stanju.

DeLeo je još i izjavio kako se pretpostavlja da su neke od žrtava pokušale spriječiti Beirlea u pucnjavi. No motivi pucnjave kao ni ostali detalji još uvijek nisu poznati.

 

Komentari
Broj komentara:0