Vidite prvi

NANIO MU TEŠKE OZLJEDE

Maloljetnik kuhinjskim nožem izbo svog oca jer ga je maltretirao!

Autor:Prvi.tv
Objava:11.1.2017. 14:41
Maloljetnik kuhinjskim nožem izbo svog oca jer ga je maltretirao!
Učitavanje medija preglednika ...

Maloljetnik iz Bosanske Krupe sinoć je policiji u ovom gradu prijavio kako je tijekom večeri u njihovoj obiteljskoj kući više puta ubo svog oca kuhinjskim nožem i nanio mu ozljede.

Obiteljska drama odvijala se oko sat prije ponoći, a mladić je ispričao kako je njegov 49-godišnji otac u alkoholiziranom stanju fizički maltretirao i zlostavljao svoju majku i njega.

Uslijed toga, otac i sin su se potukli, te je maloljetnik u jednom trenutku dograbio kuhinjski nož i njime nanio više ubodnih rana svom ocu. Odmah nakon prijave, na mjesto događaja je stigla policija, ali i Hitna pomoć, čijim vozilom je ozlijeđeni otac prevezen u Županijsku bolnicu Bihać.

Doktori su konstatirali da je otac zadobio teške tjelesne ozljede, te je zadržan u bolnici na liječenju. – Nad maloljetnikom je zavedena kriminalistička obrada u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju s maloljetnim osobama – rečeno je iz MUP-a Unsko-sanske županije.

Očevid na mjestu događaja obavili su pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a USŽ po nalogu dežurnog županijskog tužitelja, a maloljetnik se sumnjiči za pokušaj ubojstva.

 

Komentari
Broj komentara:0