Vidite prvi

BANJA LUKA

Majka se objesila nakon što je sin preminuo u padu s balkona

Autor:Prvi.tv
Objava:24.4.2018. 8:37
Majka se objesila nakon što je sin preminuo u padu s balkona
Učitavanje medija preglednika ...

Desetogodišnji dječak poginuo je sinoć u padu s balkona u Banjaluci, potvrđeno je "Nezavisnim". Tragedija se dogodila oko 19.50 sati u Ulici Veljka Mlađenovića. Dječak je pao sa četvrtog kata, stambene zgrade. "Potom je odvezen vozilom Službe hitne medicinske pomoći, ali je oko 20:55 sati preminuo", kazali su za "Nezavisne" iz policije. Slijedi očevid i utvrđivanje svih okolnosti tragedije.

Međutim, tragedija nije tu završila. Darija S. (39), majka dječaka koji je sinoć nastradao u padu sa četvrtog kata, pronađena je rano jutros obješena. Marija Markanović, glanogovornica Policijske uprave Banja Luka, izjavila je za Srpskainfo.com da je tijelo majke pronađeno oko četiri sata ujutro u ulici Zdrave Korde u Banjoj Luci. 

– Nakon izvršenog očevida, utvrđeno je da nema elemenata kaznenog djela – objasnila je Markanović.

Neslužbeno, kako je i ranije objavljeno, majka je, po saznanju da je njen 10-godišnji sin podlegao, pobjegla od rodbine u nepoznatom pravcu. Organizirana je potraga. Informacija o njenom nestanku i izgledu odmah je javljena i preko društvenih mreža građanima, ali, nažalost, to nije dalo rezultata, piše HMS.

Komentari
Broj komentara:0