Vidite prvi

NATAŠA JE NESTALA 25. VELJAČE

Još uvijek ni traga ni glasa o nestaloj djevojci iz Šamca

Autor:Prvi.tv
Objava:20.3.2017. 20:49
Još uvijek ni traga ni glasa o nestaloj djevojci iz Šamca
Učitavanje medija preglednika ...

Potraga za Natašom Pupčević (21) iz Šamca, koja je nestala 25. veljače, traje i dalje i za sada nema nikakvih saznanja o nestaloj djevojci, rečeno je u Centru javne sigurnosti Doboj. Glasnogovornica Centra javne sigurnosti Doboj Ljerka Stanimirović rekla je da je raspisana potraga i dalje na snazi, ali da nema nikakvih saznanja o nestaloj.

Nataša Pupčević je 25. veljače u 22.30 sati izašla iz kuće u šetnju i od tada joj se gubi svaki trag. Roditelji su dan kasnije prijavili njen nestanak Policijskoj postaji Šamac. Po prijavi, pripadnici policije su obišli teren i pregledali objekte u kojima se pretpostavljalo da bi nestala djevojka mogla da bude.

"Pregledani su video nadzori na autobusnoj stanici i ugostiteljskim objektima, kao i obala rijeka Save i Bosne, a obavljeni su razgovori sa prijateljima i poznanicima nestale djevojke", kaže Stanimirovićeva.

Ona je dodala da Granična policija BiH nije evidentirala njen prelazak preko granice.

Djevojka sa sobom nije ponijela mobilni telefon, a na sebi je imala maslinasto zelene pantalone, smeđe gležnjače i dužu bež jaknu. Rodbina moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Nataši da o tome obavijeste policiju. 

Komentari
Broj komentara:0