Vidite prvi

LIKA ZAVIJENA U CRNO

Djevojčica završila pod kombijem koji je dovezao tortu za rođendan njene sestre

Autor:Prvi.tv
Objava:12.1.2019. 20:34
Djevojčica završila pod kombijem koji je dovezao tortu za rođendan njene sestre
Učitavanje medija preglednika ...

Dvogodišnja curica preminula je danas ispred obiteljske kuće u Jelvici kraj Brinja kada je podletjela pod kombi. Prema prvim informacijama kombijem ogulinskih registracijskih oznaka upravljao je 30-godišnji muškarac koji je djelatnik pekarnice.

On je, kako pišu 24 sata, navodno dovezao tortu za proslavu rođendana osmogodišnje sestre tragično stradale djevojčice.

"Danas je ovdje trebalo biti slavlje, a dogodila se tragedija. Svi smo u šoku. Ne možete zamisliti kako se osjećamo", rekao je muškarac blizak obitelji za 24 sata.

Na mjesto događaja je odmah pozvana Hitna pomoć. No, nije joj bilo spasa, preminula je od ozljeda na putu do bolnice. Pekara su pred kućom dočekale majka i dvogodišnjakinja, dok je otac bio na poslu. Kada je pekar isporučio tortu i pokretao kombi, dvogodišnjakinja se navodno istrgnula iz ruku majke i podletjela pod kombi.

Mještani su u šoku. "Kao i svaki rođendan, tako smo i danas trebali proslaviti osmi rođendan, trebala je doći sva rodbina. Ovo je prevelika tragedija, kako za roditelje i obitelj tako i za sve nas. Teško je", rekao je potreseni susjed za 24 sata.

"Nisam vidjela nesreću, ali sam čula što se dogodilo. Potreslo me kao i sve susjede. Pretpostavljam da je otac bio na poslu jer radi u pilani, a majka je na rodiljskom dopustu. Nisam vrlo bliska s njima, ali dovoljno da znam kako je riječ o dobrim ljudima", rekla je jedna susjeda za isti portal.

Roditelji su nekoliko sati nakon nesreće otputovali na obdukciju u Otočac. Na mjestu događaja obavljen je očevid, a glasnogovornica PU ličko-senjske kaže kako je zasad poznato tek kako je dvogodišnje dijete stradalo u prometnoj nesreći tijekom pokretanja kombija te je od težine ozljeda naknadno preminulo.

 

Komentari
Broj komentara:0