Vidite prvi

JEZIVO

Bihać: Novorođenu bebu zakopala u blizini obiteljske kuće

Autor:Prvi.tv
Objava:9.7.2018. 11:36
Bihać: Novorođenu bebu zakopala u blizini obiteljske kuće
Učitavanje medija preglednika ...

Četrdesettrogodišnja žena iz Bihaća uhićena je nakon što je otkriveno da je zakopala svoju novorođenu bebu, potvrđeno je u MUP-u USK, za Klix.ba z


Prema riječima Snežane Galić, glasnogovornice MUP-a USK, u subotu 7. srpnja Policijskoj stanici Bihać anonimno je prijavljeno da je Č. R. (1975.) bila u drugom stanju, da se porodila i da se sumnja da beba nije živa.

"Istražitelj Odjeljenja kriminalističke policije Policijske stanice Bihać je, u saradnji sa zaposlenicom Centra za socijalni rad, obavio razgovor s prijavljenom Č. R. koja je negirala da je uopće bila u drugom stanju. Po nalogu tužitelja Županijskog tužiteljstva navedena osoba je upućena na ljekarski pregled gdje je utvrđeno da je bila u drugom stanju i da se porodila. Na osnovu prikupljenih saznanja te u ponovnom razgovoru s prijavljenom, istražiteljima je priznala da se porodila prije sedam dana i da je bebu umotala u vrećicu i zakopala u blizini obiteljske kuće", kazala je Galić.

Uviđajne radnje obavili su policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a USK koji su pronašli ukopano beživotno tijelo bebe koje je prevezeno na Odjel patologije Kantonalne bolnice u Bihaću gdje će biti izvršena i obdukcija.

Daljnji rad na dokumentiranju kaznenog djela čedomorstva nastavljaju istražitelji Sektora kriminalističke policije MUP-a USK.

Komentari
Broj komentara:0