Vidite prvi

EUROWINGS FINALE

Zračna luka Mostar se zahvalila glasačima: U 15:00 počinje veliko finale

Autor:Prvi.tv
Objava:11.10.2017. 13:50
Zračna luka Mostar se zahvalila glasačima: U 15:00 počinje veliko finale
Učitavanje medija preglednika ...

Nešto više od sat vremena nas dijeli od završnog glasovanja, odnosno, velikog finala Eurowingsa za sljedeću turističku destinaciju ove avio-kompanije.

Mostar, odnosno Zračna luka Mostar je ušla u finale kao drugoplasirana sa zaostatkom od 0,4% za vodećim Trapanijem (31,6%), dok je Shannon prikupio samo 9,6% glasova i progurao se u finale kao trećeplasirani.

Iz Zračne luke Mostar zahvalili su građabima što su dali svoj glas te ih pozvali još jednom da i danas od 15:00 sati ponovno podrže Mostar.

"Zahvaljujemo svim građanima Mostara, Hercegovine, i Bosne i Hercegovine, kao i svim našim potencijalnim putnicima u dijaspori koji su dali svoj glas u odabiru sljedeće ljetne destinacije niskotarifne kompanije u organizaciji njemačkog Eurowingsa'', izjavili su iz Zračne luke Mostar povodom ulaska Mostara u završno glasovanje za destinaciju Eurowingsa u 2018. godini.

Svojim glasovima ste dokazali koliko je važno da Mostar i ovaj dio regije bude povezan s Europom te smo zahvaljujući našim glasačima ušli među tri odabrane zračne luke.

''Pozivamo vas sve još jednom da danas date svoj glas za Mostar, te se nadamo da ćemo se u jakoj konkurenciji zračnih luka Shannon iz Irske i Trapani iz Italije ipak uspjeti izboriti da budemo sljedeća Eurowings destinacija. Još jednom vam se unaprijed zahvaljujemo'', poručili su iz Zračne luke Mostar.

Na Facebook stranici Eurowings danas (srijeda) u 15.00 sati će se održati završno glasovanje koje će trajati samo sat vremena te će se prijenosom uživo dobiti pobjednik. 

Komentari
Broj komentara:0