Vidite prvi

kono borak

Željko Babić u Široki Brijeg donosi osobno svjedočanstvo vjere

Autor:Prvi.tv
Objava:13.6.2018. 12:57
Željko Babić u Široki Brijeg donosi osobno svjedočanstvo vjere
Učitavanje medija preglednika ...

Željko Babić, iskusni sportaš i bivši izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, na predavanju u Širokom Brijegu iznijeti će osobno svjedočanstvo vjere, svoj životni i sportski put. Predavanje će se održati u četvrtak 14. lipnja 2018. godine u 19.30 sati u dvorani Kina "Borak" u Širokom Brijegu.

Udruga "Mlado Sunce" ovo predavanje organizira u svjetlu najnovijega crkvenoga dokumenta "Dati najbolje od sebe – o krćanskoj perspektivi sporta i osobe", u kojemu papa Franjo i njegovi suradnici tumače važnost sporta za ljudsku osobu, ali i naglašavaju loše pojave, poput senzacionalizma i štetnih pojava, manipulacije, korupcije i krivoga odnosa prema ljudskom tijelu u sferi sporta.

Iskusni sportaš i bivši izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Željko Babić pokazao je svoje vodstvo, ali i vjeru, na životnom i sportskom terenu.

Dok je bio u žiži medija vezano za sportske aktivnosti hrvatske rukometne reprezentacije, bilo je teško pronaći ijedan televizijski kadar, a da u se u njemu nije mogla vidjeti živa vjera i pouzdanje u Gospodina, koja je davala nevjerojatnu snagu kako igračima na terenu tako gledateljima s druge strane ekrana. Željko će nam donijeti svoje osobno svjedočanstvo vjere, svoj životni i sportski put, naveli su organizatori iz Udruge "Mlado Sunce".

Predavanje Željka Babića održat će se u pratnji izvođača duhovne glazbe Ivana Puljića.

Komentari
Broj komentara:0