Vidite prvi

MEPAS MALL organizira

Utrka u štiklama za vrijedne nagrade

Autor:Prvi.tv
Objava:17.4.2018. 13:21
Utrka u štiklama za vrijedne nagrade
Učitavanje medija preglednika ...

"Dajte ženi prave cipele i osvojit će svijet!" Ovaj citat, koji ste sigurno mnogo puta čuli, dočarava ljubav nježnijeg spola prema cipelama koja traje od kako postoje žene i cipele. Za žene su cipele užitak uz koji se osjećaju bolje, dodatak koji podigne baš svaku modnu kombinaciju i dobar razlog za još jedan par potpetica u ormaru.

Ukoliko ste i vi jedna od ljubiteljica visokih potpetica, Mepas Mall i Planet obuća vam donose odlične vijesti – zato pažljivo čitajte dalje! Uz najbolju ponudu cipela u regiji koja vas očekuje u trgovinama Mepas Malla, sada vas čeka i najzanimljivija utrka, i to u štiklama!

Mepas Mall Utrka u štiklama održat će se u subotu 28.04.2018. na platou centra, a za najbržu damu Mepas Mall i Planet obuća osigurali su nagradu u vrijednosti 1.000KM koja uključuje novčanu nagradu od 500KM + poklon bon od 500KM u trgovini Planet obuća. Drugo i treće mjesto također nose vrijedne nagrade, zato ne čekajte ni trenutka i prijavite se već danas!

Dokažite da žene zaista mogu sve, budite dio nezaboravnog iskustva, prijavite se ovdje Utrka u štiklama i uključite u borbu za vrijedne nagrade!

Mala napomena: visina potpetica ne smije biti niža od 8 centimetara, ni šira od 2 centimetra.
Nestrpljivo čekamo vaše prijave i radujemo se ovom zanimljivom događaju!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Komentari
Broj komentara:0