Vidite prvi

TUZLA

U šumi kod Tuzle pronađeno tijelo nestalog Amara Ramića?

Autor:Prvi.tv
Objava:25.5.2018. 15:46
U šumi kod Tuzle pronađeno tijelo nestalog Amara Ramića?
Učitavanje medija preglednika ...

Beživotno tijelo Amara Ramića koji je nestao 2. svibnja ove godine pronađeno je sinoć u šumi u Vršanima kod Tuzle.

Ove informacije neslužbeno prenosi portal tuzlanski.ba pozivajući se na neimenovane izvore bliske istrazi, ali još uvijek nisu službeno potvrđene.

Spomenuti portal, takođe neslužbeno, navodi da je Ramić izvršio samoubojstvo, a njegovo tijelo pronađeno je u poodmakloj fazi raspadanja.

Zbog stanja u kojem je tijelo pronađeno, službeno utvrđivanje identiteta bit će obavljeno putem DNK analize. Kako navodi portal Klix.ba kontaktirali su roditelje Amara Ramića, koji su potvrdili da su prepoznali odjeću, te da je najvjerovatnije riječ o Amaru.

Podsjećamo, Policijska uprava Tuzla sinoć je oko 18:50 sati zaprimila prijavu o pronalasku beživotnog tijela osobe na području Vršana kod Tuzle.

Kako je potvrđeno iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona, tijelo je pronađeno u poodmakloj fazi raspadanja. Na mjestu pronalaska tijela nalaze se pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona i kantonalni tužilac.

Amar Ramić posljednji put je viđen 2. svibnja ove godine. Njegov izlazak iz stambene zgrade u kojoj je živio zajedno s roditeljima u naselju Brčanska Malta u Tuzli zabilježile su nadzorne kamere.

U njegovu potragu bili su uključeni pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, Federalne uprave civilene zaštite, te članovi obitelji i brojni prijatelji.

Više službenih informacija trebalo bi biti poznato nakon istrage.

Komentari
Broj komentara:0