Vidite prvi

70. OBLJETNICA

U Busovači održana ''Plava noć''

Autor:Prvi.tv
Objava:11.10.2018. 9:36
U Busovači održana ''Plava noć''
Učitavanje medija preglednika ...

U prigodi obilježavanja 70. obljetnice postojanja Nogometnog kluba "Busovača" upriličena je donatorska večera "Plava noć", pod generalnim pokroviteljstvom predsjednika Federacije BiH Marinka Čavare.

„Važno je da smo u zajedništvu, da slavimo 70 godina postojanja NK „Busovača". Stoga želim čestitati i zahvaliti svima onima koji su u ovih 70 godina ugradili dio sebe na bilo koji način. Vjerujem da svi mi koji smo se okupili na ovoj večeri istinski podupiremo da Nogometni klub živi i da će živjeti još mnogo godina i kad nas ne bude. Moramo stvoriti mogućnost za naše mlade ljude da igraju i da ne brinu hoće li moć ići na neku utakmicu. Nažalost mnogi to danas zaborave, ali srećom uvijek ima onih koji pomažu i nose taj teret na svojim leđima. Ova večera će biti poticaj i svima onima koji večeras nisu ovdje s nama da razmisle da je i njihova obveza da pomognu  Nogometni klub, da pomognu ovim mladim  igračima da sutra možda negdje drugo igraju, na većim igralištima i ostvare sjajne rezultate diljem svijeta.", kazao je Predsjednik Federacije BiH.

Predsjednik Uprave NK „Busovača" Josip Mravak zahvalio je svima na dolasku i na potpori svima onima koji su na bilo koji način pridonijeli uspješnom radu i djelovanju ovog Nogometnog kluba i u realizaciji ove donatorske večere.

„Sama ideja „Plave noći" je na 70. godišnjicu postojanja NK „Busovača" aktivirana i ta „Plava noć" će se zasigurno održavati i sljedećih godina ovdje u Busovači. Hvala svima vama koji ste svojim dolaskom dali potporu našem Nogometnom klubu, jer kupovinom ulaznice pomogli ste radu NK „Busovača".", kazao je predsjednik Uprave NK „Busovača" Josip Mravak.

 

Komentari
Broj komentara:0