Vidite prvi

RIMINI

Turistička zajednica HNŽ-a na sajmu u Italiji

Autor:Prvi.tv
Objava:13.10.2017. 11:40
Turistička zajednica HNŽ-a na sajmu u Italiji
Učitavanje medija preglednika ...

Turistička zajednica Hercegovačko-neretvanske županije predstavila je sve segmente turističke ponude Hercegovine te novi turistički projekt "Agroturizam Hercegovina" na međunarodnom sajmu turizma koji se održava od 12. do 14. listopada talijanskom gradu Rimini, priopćeno je iz Turističke zajednice HNŽ-a.

Međunarodni sajam turizma se profilirao posljednjih godina kao najznačajnija burza za profesionalce u oblasti turizma, a svake godine ima veće značenje te okuplja oko 2400 izlagača iz 100 zemalja.

Ministar trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ-a Ajdin Teletović predstavio je na sajmu Turistički brend "Hercegovina".

Osim toga, značajan doprinos prezentaciji turističke ponude u Hercegovini doprinijela je i turistička agencija "Fortuna" koja je prisutna na štandu TZ HNŽ-a.  

TTG Incontri je najvažniji međunarodni B2B sajam posvećen turizmu u Italiji. Sajam je tržište za pregovore, umrežavanje i biznis između talijanskih i međunarodnih poduzeća i posrednika za turističke proizvode. Veliki je događaj za sve stručnjake u tom sektoru, kako bi razumjeli performanse tržišta, predstavili novitete te stekli uvid u trendove i saznali kako se sektor razvija, navodi se u priopćenju.

Komentari
Broj komentara:0