Vidite prvi

POSLJEDNJE ZBOGOM

Tisuće Mostaraca na vječni počinak ispratilo svoje sugrađane

Autor:Prvi.tv
Objava:16.5.2017. 17:24
Tisuće Mostaraca na vječni počinak ispratilo svoje sugrađane
Učitavanje medija preglednika ...
foto 09foto 08foto 07foto 06foto 05foto 04foto 03foto 02foto 01

Nakon komemoracije u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, nekoliko tisuća građanki i građana Mostara okupilo se danas ispred Gradske mrtvačnice kako bi na vječni počinak ispratili žrtve avionske nesreće u Mostaru.

Ispred Gradske mrtvačnice ispraćeni su pilot Ivan Karačić, brat i sestra Lana i Luka Lovrić, dok se dženaza za poginulog Armana Hadžiomerovića klanjala na Gradskom groblju Sutina. Dženaza 19-godišnjem Muhamedu Sipoviću, bit će klanjana u četvrtak u 17  sati na gradskom groblju „Sutina".

Luka i Lana Lovrić, Arman Hadžiomerović, Ivan Karačić i Muhamed Sipović, kako se čulo  na današnjoj komemoraciji, fizički su nas napustili u subotu, ali u mislima ovog Grada živjet će vječno.

Povodom strašne zrakoplovne nesreće danas je u Mostaru ali i cijeloj Hercegovačko-neretvanskoj županiji proglašen Dan žalosti.

Stravična nesreća, kakvu Mostar ne pamti, dogodila se u subotu nešto prije 16 sati kad je sportski zrakoplov u kojem je bilo pet osoba, iz zasad neutvrđenih razloga pao i zapalio se u blizini naselja Jasenica. Promotivni let, kojim je pilotirao pilot Ivan Karačić, i koji je trebao biti nezaboravna avantura za brata i sestru Lanu (11) i Luku (8) Lovrić, te Armana Hadžiomerovića (8) i Muhameda Sipovića (20) pretvorio se u tragediju.

 

Komentari
Broj komentara:0