Vidite prvi

PRIPADNIK FUP-A

Suhodol: Ubijeni policajac borio se s ubojicom

Autor:Prvi.tv
Objava:10.2.2019. 8:50
Suhodol: Ubijeni policajac borio se s ubojicom
Učitavanje medija preglednika ...

Na lokalitetu Suhodol, kod Tarčina, u blizini objekta koji pripada FUP-u sinoć je ubijen policajac, a kako se saznaje radi se o Mahiru Begiću iz hadžićkog naselja Lokve.

Ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica potvrdio je za Fenu da je osoba čije je tijelo pronađeno na lokalitetu Suhodol kod Tarčina policajac koji je radio na osiguranji objekta Federalnog MUP-a u Suhodolu. Navodno mu je ubojica pucao u ruku i glavu dok je osiguravao ovo područje.

Ubijeni pripadnik FUP-a se borio s ubojicom, s obzirom na to da su na tijelu vidljive posjekotine. Također, pištolj ubijenog policajca je nestao. Kako se saznaje, ubojstvo je slično onome koje se desilo u Konjicu kada je ubijen Saud Sultanić. Ubojica je prvo pucao, a onda zadao ozljede nožem.

Prema informacijama izvora bliskih istrazi, sumnja se da je policajca ubio Edin Gačić za kojim policija traga već šest dana zbog ubojstva Sauda Sultanića koje je izvršio u ponedjeljak u Podorašcu kod Konjica.

Sarajevskoj policiji ranije je prijavljeno da je na lokalitetu Ušivak kod Hadžića viđen Edin Gačić. Područje Suhodola kod Tarčina osigurava veliki broj policijskih ekipa nakon što je sinoć pronađeno tijelo pripadnika Federalne uprave policije.

 

 

 

Komentari
Broj komentara:0