Vidite prvi

„Formula student SAE“

Sim Impex podržao studente Sveučilišta u Mostaru

Autor:Prvi.tv
Objava:13.9.2017. 13:25
Sim Impex podržao studente Sveučilišta u Mostaru
Učitavanje medija preglednika ...
foto 2foto 1

Poslovnica kompanije Sim Impex iz Banjaluke, u Mostaru je 12. rujna ove godine proslavila svoj prvi rođendan. Ovaj događaj naročito je obilježila podrška koju je ova kompanija pružila studentima Mostarskog sveučilišta, donirajući im vrijedan poklon u vidu Sachs amortizera za njihov projekt.

Prvi rođendan je bila dobra prilika da se ova kompanija koja sada posluje i na području Hercegovine, bliže upozna sa svojim kupcima i zainteresiranim za partnerstva s ovom tvrtkom u Mostaru. Sim Impex svoju poslovnu viziju gradi na čvrstim temeljima dobre poslovne prakse, pa je i ovo jedan od načina na koji ostvaruje kvalitetne odnose povjerenja sa svojim poslovnim parternima. Jednako tako, ova kompanija je opredijeljena da posluje i društveno odgovorno, prateći potrebe zajednice u kojoj posluje.  

Naime, želeći da posluje društveno odgovorno na području cijele BiH, širom koje ima ukupno 18 poslovnica, Sim Impex je i ove godine podržao projekat „Formula student SAE", studenata Fakulteta strojarstva i računarstva Sveučilišta u Mostaru. Prvi rođendan poslovnice u gradu na Neretvi je upravo bila prilika da mladim talentiranim studentima Sim Impex uruči amortizere u vrijednosti od 10.000 KM, a za njihov automobil bolid koji izrađuju u okviru spomenutog projekta. Ovaj vrijedan poklon je studentima uručio direktor prodaje Ljubiša Ratković, te tom prilikom naglasio:

„Sim Impex je privatna kompanija iz Banja Luke, koja je i u prošlosti ulagala mnogo u zajednicu u kojoj posluje, a činit će to i u budućnosti. Naročito smo ponosni kada imamo priliku da podržimo mlade ljude, znanje i želju da se promoviraju pozitivne vrijednosti putem znanosti i talenta. Želimo da u nama vide prijatelja svi mladi talenti koji čine našu budućnost svjetlijom, koji su svojevrsna garancija boljeg života na ovim prostorima u perspektivi".    

Kako se ova kompanija bavi upravo distribucijom rezervnih dijelova, opreme i kozmetike za vozila, jasno je kako je i ova društveno odgovorna aktivnost u vezi sa njenom osnovnom djelatnošću. Po riječima direktora prodaje Ljubiše Ratkovića to je ujedno i onaj segment u kome prirodno Sim Impex može dati najviše, kako u smislu donacija, tako i u smislu znanja, iskustva, te poslovnih veza sa svjetski poznatim proizvođačima opreme koje su stručnjaci iz ove kompanije tijekom 18 godina poslovanja stekli.

„Bilo bi dobro kada bismo svi mi koji poslujemo u privatnom sektoru, djelovali društveno odgovorno u različitim sferama, jer upravo na ovim mladim ljudima počiva naša budućnost, kao i budućnost naše zemlje", rekao je direktor prodaje Ljubiša Ratković.

Zato je, pored donacije, Sim Impex kao podršku studentima, za sve posjetioce u svojoj poslovnici upriličio i neobičnu izložbu – prošlogodišnji studentski projekat automobil bolid.

Za prvu godišnjicu, Sim Impex je svojim poslovnim partnerima i kupcima u Mostaru, pripremio zaista vrijedne poklone, ali i akcije i popuste kako za fizička lica, tako i za servisere i mehaničare. Bio je to dan dobrih domaćina, koji se s pažnjom odnose prema svojim klijentima, ali i cjelokupnoj zajednici u kojoj posluje.

Komentari
Broj komentara:0