Vidite prvi

AUTOMOBILOM USMRTIO DVIJE DJEVOJKE

Sestra ubojice Sanjina Sefića provocirala i psovala na suđenju

Autor:Prvi.tv
Objava:8.8.2017. 16:34
Sestra ubojice Sanjina Sefića provocirala i psovala na suđenju
Učitavanje medija preglednika ...

U Županijskom sudu u Sarajevu danas je nastavljeno ponovljeno suđenje Sanjinu Sefiću kojeg se tereti da je 10. listopada prošle godine u sarajevskoj ulici Zmaja od Bosne automobilom usmrtio Selmu Agić i Editu Malkoč.

 
S obzirom da je suđenje počelo ponovo jer je prošlo 30 dana, agoniju su ponovo danas prolazili očevi stradalih djevojaka, očevidac Anesa Ernagić i uposlenik SIPA-e Muamer Redžić.

Otac nastradale Selme Agić Amir Agić kazao je da nikad odustati neće, te se zahvalio medijima što prate ovaj slučaj.

"Sefićeva sestra nas je provocirala, a dok smo se obraćali ja i svjedokinja Anesa Ernagić koja je govorila kako je gledala našu djecu kako lete u zrak nakon udara, Sara je psovala i smijala se. Policijski službenici su skrenuli pažnju sucu koji ju je opomenuo. Nema države, nema ničega. Izgubili smo najmilije, zar treba da trpimo još poniženja, nepravdu i provociranje" – rekao je Agić, prenosi Patria.

Otac nastradale Edite, Enes Malkoč nije od stresa mogao ni govoriti, ali je kroz suze kazao da misli sve kao i Agić.

A, Amir Agić kaže da mu je ovo bio najstresniji dan u posljednjih sedam mjeseci, a da je pitao Sud zbog čega je postupak ponovljen?

"Pitao sam zašto nisu kažnjeni. Sudac nam nije dozvolio da kamere snimaju naša svjedočenja, iako smo to tražili. Rekao je kako se optuženi i obrana tome protive i da mi nemamo pravo tražiti takvo nešto. Mi smo u cijelom ovom postupku nitko i ništa" – istakao je Agić.

Njemu je nejasno i kako se dozvoljava odvjetnicima obrane da budu tako oštri i nisu mislili na njihove osjećaje kao roditelja čije su kćerke stradale.

Na suđenju je bilo napeto, a sestra Sanjina Sefića, Sara čak je bila spremna obračunati se s publikom, pa su reagirali sudski policajci. Svjedokinja Anesa Ernagić čak je i zaplakala tijekom svjedočenja, usljed pritiska koji je vršen na nju.

Naredno ročište zakazano je za 4. rujna kada će biti saslušano devet svjedoka.

Komentari
Broj komentara:0